Workshop Niki’s Nana

web11

In één dag leert U vanuit ’n eenvoudig bolletje klei een vrolijke NANA creatie te maken en beschildert deze met een speciaal glazuur.

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden! Kosten € 65 p.p. kids € 35

Aanmelden via info@martinadielen.n

Workshop Beach Girl

IMG_7881Leuk een dagje met jouw vriendinnen bezig zijn n.a.v. uw verjaardag? Dan is dit een leuke workshop voor u en uw vriendinnen. In de workshop Beach Girl gaan wij een bijna een hele dag aan het werk. In de ochtend maakt uw de girl uit witte klei. Na de lunch kunt U de creatie beschilderen. In deze workshop leert U vanuit een eenvoudige bolletje klei een interessante creatie te maken.

Kosten € 65 p.p.

Aanmelden via info@martinadielen.nl

 

 

Workshop Vogelhuisje

IMG_2262Geef uw geliefde of dierbare vriend een bijzonder verjaardagscadeau. Kom samen of met een klein groepje vrienden een leuke workshop volgen bij Martina. In de workshop Vogelhuisje gaan wij aan de slag met rode klei en creëert uw eigen vogelhuisje. Welke u eventueel kan voorzien van een beschildering met witte kleislib. Deze workshop is al mogelijk te volgen vanaf 2 personen.

Kosten € 55 p.p.

Datums voor Vogelhuisje workshop kunt u op aanvraag doen via info@martinadielen.nl

 

 

Workshop Tapas Schaaltjes

FullSizeRender

Wat is er leuker op uw feestje te serveren uit een eigen gemaakte schaaltje? Tijdens deze workshop leert u op een eenvoudige manier vanuit klei een tapas schaaltje te maken. Deze decoreer je met vrolijke glazuren en uw werkstuk wordt in één keer afgebakken.

Deze workshop is op mijn atelier te Mijdrecht en is mogelijk op ieder moment dat u wil reserveren met een kleine groep.

Kosten p.p. €25 info@martinadielen.nl

© 2017 Martina Dielen Keramiek