Er is ook de mogelijkheid om een workshop te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van een collega of een familie-reünie waarbij de gasten kennis maken met keramiek. Of voor een schoolproject. Jong of oud het maakt Martina niet uit iedereen kan met klei creeëren.

Onder begeleiding kunnen de gasten werken aan een creatie. Bij de keramiek gaan we uit van een kommetje klei. We bouwen met rolletjes verder aan een vaas of dierenfiguur, welke we later voorzien met ingekleurde slib.

Drie volledig uitgeruste atelierruimten zijn beschikbaar voor dergelijke feestjes. U kunt ook een collega van Stichting CREA inhuren om bijv. schilderles te geven terwijl de anderen aan het kleien zijn in een ander lokaal. U kunt wel zelf voor de catering zorgen maar u kunt ook pannenkoeken bestellen bij het restaurant of daar aanschuiven na de workshop als leuke afsluiting.

Kosten 

Opzet en prijs van deze creatieve feestjes worden in overleg afgestemd met het bestuur van Stichting CREA. De atelierruimte ligt op een unieke locatie, ’t Fort aan de Drecht in Uithoorn (Noord-Holland), die gedurende 1 of 2 dagdelen kan worden gehuurd. De ruimte is beschikbaar tot 19:00 ’s avonds.

© 2017 Martina Dielen Keramiek